2021

ledna 01, 2022

 


Další tak trochu jiný rok... S tím, že se 2021 ponese na vlně "poprvé" jsme samozřejmě počítali - přece jen cestovat s poloprázdným třicetilitrovým batohem a oproti tomu X taškama narvanýma plenama, přesnídávkama a náhradním oblečením je nemalý rozdíl. Což o to, i tohle balení a sáhodlouhé výpravy jsme vychytali celkem rychle. S čím ale nikdo asi úplně nepočítal, že koronavirus bude úřadovat i velkou část tohoto roku...


Leden, únor, březen, duben... doma na p*deli, bez fitka, bez kaváren, bez hotelů, pouze s krátkými výlety po okolí, které mě nedokázaly zcela uspokojit. Lockdown už se nám zdál nekonečný, takže začátkem května nám prostě a jednoduše ruply nervy a odstěhovali jsme se na 14 dní do Chorvatska. První Niny výlet za hranice, juch! Tímto jsme se utvrdili v tom, že cestovat se dá i s miminem, a že je to jen o tom CHTÍT... a to my chcem, to je jasný :) V červenci proto trávíme týden ve Švýcarsku, kde nám počasí úplně dvakrát nepřeje, ale nějak se s tím poperem, a i tak z toho vytřískáme maximum. Další větší výlet jsem pak naplánovala na zaří, kdy jsme vyrazili na 10 denní roadtrip po Itálii s cílem vidět především Toskánsko. Tady se musím pochválit - naplánovala jsem to skvěle! :) 


V rámci poslední zahraniční cesty roku 2021 pak proběhlo další "poprvé". Konečně totiž bereme Koblihu do letadla - v listopadu do Varšavy na prodloužený víkend. Po autu, busu, vlaku, lodi, tramvaji a lanovce si tak odškrtla další, a pro nás poměrně důležitý, dopravní prostředek. Zatím všechny naše cesty zvládla dost na pohodu, většinou je jí totiž úplně jedno, kde je, hlavně že má na co koukat/šmakat. Doufám, že ji tahle flexibilita ještě nějakou chvilku vydrží, protože pár plánů na příští rok už v hlavě mám, tak uvidíme, jestli se plány setkají s realitou :)



Květen



Červenec

Září


Listopad




Žádné komentáře:

Používá technologii služby Blogger.